Milord, sosna1, gebek, info poszło na PW.
pomylony wjazd na autostradę
Zwiń
X
-
pomylony wjazd na autostradę
Witam
Pytanie oczywiście czysto teoretyczne :szeroki_usmiech więc przypuśćmy, że:
Wjeżdżam na autostradę, totalny brak oznaczeń ( ledwo oddany węzeł/w budowie ). Jestem mniej więcej w połowie tego zakrętasa do 3 pasmówki, ale nawigacja już mnie informuje, że jestem w dupie, bo mam za 30 km zawrócić :lol:
Co zrobili byście w takiej sytuacji ops:
Pomijam "teoretyczne korki" jakie są do ronda w Strykowie "do" i "z" autostrady
-
-
Zamieszczone przez kuncfot...Co zrobili byście w takiej sytuacji
Komentarz
-
-
Re: pomylony wjazd na autostradę
Popatrz na tych idiotów:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
i sam sobie odpowiedz. :diabelski_usmiech
Zamieszczone przez kuncfot...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kuncfotJestem mniej więcej w połowie tego zakrętasa do 3 pasmówki, ale nawigacja już mnie informuje, że jestem w dupie, bo mam za 30 km zawrócićVAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
-
Re: pomylony wjazd na autostradę
Zamieszczone przez kuncfotWitam
Pytanie oczywiście czysto teoretyczne :szeroki_usmiech więc przypuśćmy, że:
Wjeżdżam na autostradę, totalny brak oznaczeń ( ledwo oddany węzeł/w budowie ). Jestem mniej więcej w połowie tego zakrętasa do 3 pasmówki, ale nawigacja już mnie informuje, że jestem w dupie, bo mam za 30 km zawrócić :lol:
Pomijam "teoretyczne korki" jakie są do ronda w Strykowie "do" i "z" autostrady
I nie, nie wpadłem na pomysł cofania czy zawracania, niezależnie od przyczyny gapiostwa. To przejaw jeszcze jednego rodzaju kultury.Pozdrawiam, Robreg.
----
furmanka.blogspot.com fan ;-)
Komentarz
-
-
pare ray juz mi sie zdarzylo, glownie w niemczech, navi cos wariowala a ja glupi sie sluchalem raz kumpel musial chyba 120 km nadrabiacJest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osHmmmmm jak jest zjazd....to przeważnie też jest wjazd.....wiec obertasa zrobic poza autostrada i wjechac wjazdem i jechac dalej.Pozdrawiam, Robreg.
----
furmanka.blogspot.com fan ;-)
Komentarz
-
-
bzyq_74, ten filmik to masakra....jest tylko parę aut co jechało po skrajnej prawej na awaryjnych cofając, żeby jechać jak najmniej kolizyjnie, jak blisko do zjazdu to do przełknięcia i wyminięcia spokojnie....i niestety cała masa aut jadących jakby jechali sobie po zwykłej drodze, czyli lewym pasem prosto na czołówkę...co za idiotyzm...i mijąjących auta...takich powinno się pod prąd dawać na pobudzenie szarych tępych komórek mózgownicy, kto by się spodziewał na lewym pasie autostrady auta jadącego prosto na Ciebie.....
Komentarz
-
Komentarz